Căpitanul Recio a citit un mesaj impresionant, care a fost ulterior publicat și pe pagina de facebook a andaluzilor.

"Nu este o zi în care să găsim scuze. Astăzi, întreaga echipă, vrem să ne adresăm fanilor pentru a le spune că simţim că i-am dezamăgit.

Malaga CF este o stare de spirit și eu personal o cunosc încă de când eram copil. Și toți jucătorii care au venit aici, fie că au stat mai mult sau mai puțin la această echipă, au trăit un sentiment pe care nu îl vor uita niciodată.

Nu avem cuvinte pentru a le mulţumi fanilor pentru cum ne-au primit pe La Rosaleda, pentru toate meciurile la care ne-aţi motivat şi ne-aţi susţinut, şi la bine şi la rău, şi pentru că aţi umplut stadionul pe frig, pe căldură, pe ploaie şi în multe zile de vineri şi luni cu programări incomode pentru voi.

Să ne cerem scuze în fața voastră astăzi nu este suficient, dar nu putem da timpul înapoi. Vă asigurăm că nu vom ceda până la final şi că vom lupta până în ultima zi pentru această emblemă şi aceste culori. Acest oraş, acest club şi aceşti suporteri merită să fie în Primera Division. Merită asta şi echipa va reveni acolo foarte curând. Ne vom da viaţa pentru a reuşi acest lucru în sezonul viitor" a fost mesaul citit de Recio, căpitanul andaluzilor.