Breaking News

image
Sursa foto: businessinsider.com

Noi dezvăluiri din autopsia lui Michael Jackson; Starea dramatică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale

La aproape 11 ani de la moartea regelui muzicii pop, autopsia completă a acestuia a fost obținută și publicată de presa americană. Dezvăluirile sunt șocante, Michael Jackson ajunsese piele și os, abia mai cântărea 50 de kilograme şi era foarte afectat de intervenţiile chirurgicale în scop estetic. Corpul său era plin de urme de injecții și ajunsese să se hrănească aproape numai cu medicamente.

Michael Jackson ajunsese doar o umbră a omului care fusese odată în momentul în care a murit, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii cu propofol, pe care îl folosea ca somnifer.

Autopsia publicată de presa americană arată faptul că regele muzicii pop avea corpul plin de înțepături de ac, vânătăi pe genunchi şi pe gambe şi tăieturi pe spate. În plus, Michael Jackson își pierduse tot părul și folosea o perucă atunci când ieșea în public. În plus, pentru a masca starea precară de sănătate, starul își tatuase buzele cu roz și sprâncenele cu negru.

Moartea sa în urmă cu 11 ani a îndoliat o lume întreagă. În cei peste 30 de ani de carieră, Michael Jackson a reușit să cucerească inimile a milioane de fani, cu vocea sa și mișcările de dans complicate din punct de vedere fizic, precum robotul și moonwalk-ul.

Michael Jackson a debutat la vârsta de 11 ani, ca membru al formației The Jackson 5 și și-a început cariera solo în 1971. Următoarele 5 albume pe care le-a lansat aveau să devină cele mai vândute din toate timpurile. Thriller rămâne și astăzi cel mai bine vândut album din istorie.

În timpul carierei sale, Michael Jackson a devenit unul dintre puținii artiști care au intrat de două ori în Rock and Roll Hall of Fame. În afară de zecile de premii muzicale, regele muzicii pop a câștigat, de asemenea, numeroase distincții pentru acțiunile umanitare.

Michael Jackson este cel mai premiat cântăreț din toate timpurile și artistul cu cele mai multe recorduri Guiness.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: