image
Sursa foto: doxologia.ro

Un medic neurochirurg de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău a fost răpus de COVID

Un nou deces provocat de virusul Covid-19 în rândul angajaților medicali din Republica Moldova. Este vorba despre medicul neurochirurg, categorie superioară, Leonid Nagacevschi, care a activat la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău timp de 33 de ani.

Administrația instituției a publicat un mesaj în acest sens pe facebook, în care exprimă condoleanțe.

„Conducerea Institutului de Medicină Urgentă exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a medicului neurochirurg categorie superioară, Leonid Nagacevschi, care a activat la IMU 33 de ani, fiind răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19. Îl cunoaștem ca o persoană dedicată, implicată, activă și foarte muncitoare. IMU a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare. Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Aducem un ultim omagiu colegului nostru. Un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndurerate.”, se arată scris în postare.

Amintim că acesta este al doilea deces în rândul angajaților medicali, anunțate astăzi. Cu ceva timp în urmă, Asociația Națională pentru Sănătate Publică a informat că a pierdut un medic dezinfecționist din cadrul Centrului de Sănătate Hâncești, care activa în centru de peste 49 de ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: