image
Sursa foto: Getty Images

Adio, Real: Bale şi-a ales noua echipă

Gareth Bale (28 de ani) a fost eroul lui Real Madrid în finala UEFA Champions League cu Liverpool, scor 3-1. Starul galez, care a fost introdus pe teren în minutul 62, a înscris golurile 2 şi 3 ale "albilor" şi contribuit decisiv la câştigarea celui de-al treilea trofeu consecutiv din cea mai importantă competiţie continentală intercluburi.

Bale a fost rezervă la Real Madrid pentru al doilea an la rând în finala Ligii Campionilor, iar această ultimă decizie a lui Zidane l-a scos din sărite. Drept dovadă, nici după dubla de efect și câștigarea trofeului nu s-a ferit să-și arate nemulțumirea. Astfel, ruptura dintre Bale și Real Madrid pare una definitivă. Manchester United este echipa care are cele mai mari şanse de a-l transfera pe galez, în această vară. "Diavolii" tatonează pista de aproape doi ani, iar în următoarele luni şansele ca mutarea să se concretizeze sunt foarte mari.

"Mă voi aşeza la masă cu agentul şi vom discuta despre viitorul meu. Sunt foarte confuz pentru că n-am fost titular astăzi. Ştiam că voi avea un impact pozitiv asupra jocului după ce voi intra. În această vară voi lua o decizie împreună cu agentul meu. Cred că meritam să fiu titular", a spus Bale la finalul partidei, conform celor de la Marca.

Azi, AS anunţă pe prima pagină că transferul lui Bale la Manchester United este foarte aproape de a se concretiza. Cotidianul apropiat madrilenilor a aflat şi preţul pentru care galezul va ajunge sub comanda lui Mourinho: 140 de milioane de euro. Un preţ destul de mare pentru un fotbalist de 28 de ani, a cărui carieră a fost măcinată de accidentări, dar nu şi pentru vicecampioana din Premier League, care are un obiectiv clar pentru sezonul viitor: titlul.

Real Madrid este dispusă să renunţe la serviciile lui Bale, pentru care a plătit 101 milioane de euro în 2013. Iar suma de transfer dezvăluită de AS este una mai mult decât mulţumitoare pentru Florentino Perez. Preţul anunţat de ziarul de casă al Realului este unul mult mai realist decât cel avansat de The Sun ieri - 230 de milioane de euro.

Conform spaniolilor, toată lumea va fi mulţumită în urma acestei afaceri, iar Real Madrid va face rost de o parte din banii pe care îi va investi în următorul transfer "galactic". Bale şi-a dat deja acordul pentru revenirea în Premier League şi a ales Manchester United, iar ultimele detalii ale mutării vor fi puse la punct în zilele următoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: