image
Sursa foto: Getty Images

Puștiul brazilian de doar 15 ani pentru care Real Madrid vrea să plătească o sumă imensă

Florentino Perez, omul numărul 1 de la Real Madrid, a decis ca formația sa să se bazeze mai mult pe piața sud-americană și să transfere tineri fotbaliști din zona respectivă.

Până acum, "galacticii" au reușit să facă afaceri bune, printre ele numărându-se transferul lui Vinicius Jr., de la Flamengo, și cel al lui Federico Valverde, de la Penarol.

Endrick Felipe Moreira (15 ani) este considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști de vârsta sa din lume, iar marile cluburi ale Europei au pornit deja cursa pentru semnătura sa.

Component la formației U20 a lui Palmeiras, Endrick a marcat câteva goluri care l-au plasat în atenția celor de la Real Madrid și Barcelona. Cu toate acestea, Abel Ferreira, antrenorul primei echipe a brazilienilor de la Palmeiras, consideră că atacantul-minune este încă necopt pentru a juca la seniori.

Conform ultimelor informații din presă, Real Madrid este aproape să ajungă la o înțelegere cu Palmeiras pentru transferul său. Madrilenii urmează să plătească 20-25 de milioane de euro, dar suma poate crește până la aproximativ 50 de milioane, în funcție de performanțele tânărului jucător.

Întrebat dacă are de gând să-l convoace pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, Ferreira a răspuns ironic.

”În ceea ce îl privește pe Endrick, dacă Palmeiras consideră de cuviință să-i cumpere lui și familiei sale un bilet să meargă la Disneyland, cred că e în regulă. De asta are nevoie, este un băiat de 15 ani.

Să nu ne grăbim. Mai devreme sau mai târziu va juca în prima echipă. Dar acum trebuie să se joace, este încă un copil”, a declarat antrenorul lui Palmeiras, potrivit AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: