image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

TOP Jurnal.md: Cele mai citite cinci știri ale anului 2021

Jurnal.md a realizat un top al celor mai citite știri ale anului 2021.

Și-a găsit fericirea în străinătate; Povestea unei nunți moldo-italiene la Micleușeni este știrea care a intrigat cel mai mult cititorii și a fost citită de peste 206 mii de internauți. Este istoria micleușencei, Elena Constantinov, care a decis să plece în Italia pentru a-i putea oferi fiului ei o viață fericită. Nu bănuia că în această țară îl va cunoaște pe actualul ei soț. Elena și Mario trăiesc o dragoste frumoasă și în 2021 au jucat și nunta. Și nu în Italia, ci în Republica Moldova, cu toate tradițiile de acasă.

Pe locul doi în topul celor mai citite texte se poziționează declarațiile scandaloase făcute de fostul lider al PSRM la începutul anului 2021 la adresa diasporei: „Dodon, un nou atac la adresa diasporei: „Au plecat și se dau mari patrioți; Am însurit, m-ați făcut în tot felul”. Știrea a fost citită de 121 535 de internauți.

Imaginile exclusive ale revoltei de la penitenciarul din Lipcani, când mai mulți deținuți au incendiat în semn de protest o clădire de pe teritoriu și s-au filmat în timpul rebeliunii: Revolta de la Lipcani, „Iura Polojeneț” și deținuți mutilați dacă nu vor să contribuie la „obșciac” // EXCLUSIVITATE este cea de-a treia cea mai citită știre de pe site-ul nostru și a fost vizualizată de 118 833 de internauți.

Una din cele mai mari tragedii ale anului 2021, copila de doi ani ucisă cu bestialitate de doi tineri cu vârsta de 19 ani, care a zguduit întreaga societate: Crima odioasă de la Ciocana: Fetița de 2 ani a fost ucisă cu deosebită cruzime, fiind înțepată de mai multe ori cu furculița a fost citită de peste 112 mii de persoane.

Ultima în topul celor mai populare știri ale anului 2021 e despre incidentul produs la începutul lunii mai 2021. Atunci 30 de persoane înarmate cu bâte au intrat pe un teren agricol din comuna Pelinei, raionul Cahul, au defectat stația de pompare a apei și au scos țeava și filtrul din lacul de acumulare. Aceștia l-au atacat și pe unul dintre proprietarii terenului. : Răfuială ca în anii 90 la Cahul: Zeci de persoane înarmate cu bâte au atacat un agricultor și i-au distrus bunurile. Știrea a fost citită de 95 479 de internauți.

Noutăţile partenerilor

comentarii: