image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid? În niciun caz. E imposibil: Starul care refuză categoric transferul la campioana Europei

Saul Niguez a vorbit înaintea derby-ului dintre Real și Atletico Madrid despre varianta unui transfer la rivala de pe ”Santiago Bernabeu”. Mijlocașul lui Diego Simeone a avut un răspuns ferm atunci când a fost întrebat de o eventuală ”trădare”.

”Real Madrid? Pentru mine, este imposibil. E foarte dificil, în niciun caz”, a spus internaționalul spaniol de 23 de ani, care însă nu a fost la fel de vehement atunci când a venit vorba de o trecere la Barcelona.

”Nu m-au căutat”, a spus acesta despre interesul din trecut al catalanilor. ”Pe mine nu m-au interesat ofertele. Am avut oferte după finala Ligii Campionilor pierdută în 2016, dar am primit una de la Atleti și am acceptat-o”, a mai spus Saul.

Presa din Spania a anunțat cu două săptămâni în urmă că Barcelona vrea să dea lovitura în perioada de transferuri de iarnă prin aducerea lui Saul. Suma pe care au pregătit-o catalanii este una tentantă pentru ”Atleti”: 150 de milioane de euro.

Afacerea ar fi una fantastică pentru gruparea din capitala Spaniei, în condițiile în care Saul e un produs al centrului de copii și juniori al lui Atletico.

În acest sezon, Saul a marcat un gol în cele 7 meciuri disputate în toate competițiile. Mijlocașul este cotat de site-ul de profil Transfermarkt la 70 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: