image
Sursa foto: Getty Images

Final de telenovelă! L'Equipe anunţă viitorul lui Mbappe şi al lui Neymar

Celebrul cotidian L'Equipe anunţă că Neymar şi Mbappe vor rămâne la Paris Saint Germain şi în sezonul viitor.

”Nimeni nu va plăti cât cere Paris Saint Germain, în condiţiile economice nefaste create de pandemia de coronavirus. Ei vor rămâne la Paris. Asta se va întâmpla” sunt siguri francezii.

Neymar este dorit de Barcelona, iar Mbappe este dorit de Real Madrid. PSG solicită pentru cei doi fotbalişti o sumă totală de 600 de milioane de euro. În condiţiile economice care se vor crea după terminarea pandemiei de coronavirus, calculele celebrului cotidian francez L'Equipe sunt clare si sigure.

Niciun club nu se va apropia cu o ofertă pe măsura aşteptărilor parizienilor, astfel că Neymar şi Mbappe vor rămâne şi în stagiunea viitoare pe Parc de Princes.

Pe de altă parte, cotidianul spaniol AS scrie că Real Madrid ar putea profita de această criză care se preconizează pentru a obţine un preţ mai bun pentru Kylian Mbappe. O idee pe care L'Equipe o respinge: ”PSG ştie ce fotbalist este Mbappe. Sub nicio formă nu va ceda din pretenţiile financiare” sunt siguri francezii.

Brazilianul Neymar este cotat la 160 de milioane de euro, în timp ce francezul Mbappe este evaluat la 200 de milioane de euro. Cei doi fotbalişti sunt şi cei mai bine plătiţi jucători din lotul echipei pariziene.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: