image
Sursa foto: siegfriedmuresan.eu

Deputat UE: „Dragi chișinăuieni, nu mai credeți în sondaje; Tot ce contează este să votați pentru candidatul proeuropean”

Și europarlamentarul Siegfried Mureșan îndeamnă locuitorii capitalei Republicii Moldova să-și dea votul în turul doi pentru candidatul forțelor proeuropene, Andrei Năstase.

Totodată, deputatul european afirmă că diferența dintre rezultatele alegerilor și cifrele prezentate în sondaje demonstrează faptul că acestea au avut un singur scop – să manipuleze oamenii și să descurajeze prezența la vot.

„Diferențe de peste 15% între rezultatele candidaților la alegerile de ieri pentru Primăria Municipiului Chișinău și scorurile din ultimele sondaje. Este clar că sondajele nu au fost doar prost făcute, ci folosite intenționat pentru a manipula oamenii și a descuraja prezența la vot”, a declarat Siegfried Mureșan.

„Dragi chișinăuieni, nu mai credeți în sondaje, tot ce contează este să mergeți la vot și să votați candidatul proeuropean. Puterea e la voi”, a adăugat europarlamentarul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: