image
Sursa foto: Getty Images

Detalii despre condiţia actuală a lui Michael Schumacher: Prietenia noastră nu va mai fi niciodată la fel

Jean Todt (73 de ani), directorul companiei Ferrari, a luat parte la un tribut dedicat lui Michael Schumacher (50 de ani) din cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood. Acesta a dezvăluit, pentru Daily Express, detalii despre condiţia actuală a fostului campion Formula 1.

”Familia sa se luptă la fel de mult ca el şi, desigur, prietenia noastră nu va mai fi niciodată la fel cum a fost deoarece cumunicarea nu mai este cea de dinainte. Tot ce pot să spun este că familia lui are mare grijă de el şi Michael continuă să lupte”, a declarat Todt.

Jean Todt nu este singurul care a vorbit despre fostul campion Formula 1. Luca Badoer, un fost coleg de-al lui Schumacher, a dezvăluit că doar câteva persoane îl pot vizita pe fostul pilot german.

”Doar câteva persoane îl pot vizita pe Schumacher. Soţia sa, Corinna, decide cine are permisiunea să îl vadă”, a spus Badoer.

”Am încercat o dată, dar familia a refuzat. Mi-au spus că nu mi-aş face bine nici mie, nici lui”, a adăugat Rubens Barrichello, un alt fost coleg al lui Schumacher.

Familia pilotului german este foarte discretă în privinţa detaliilor despre starea lui Michael Schumacher, de când accidentul de ski, din Alpii Francezi, din anul 2013, i-a provocat leziuni cerebrale celui care deţine şapte titluri mondiale de Formula 1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: