image
Sursa foto: Getty Images

Tottenham i-a stabilit prețul lui Christian Eriksen: Ar deveni al treilea în topul celor mai scumpi fotbaliști din istorie

Tottenham i-a stabilit prețul lui Christian Eriksen, mijlocașul danez dorit de Real Madrid. 150 de milioane de euro e suma solicitată de londonezi pentru Eriksen, potrivit jurnaliștilor englezi.

Dacă Real Madrid va accepta să plătească suma solicitată de Tottenham, Christian Eriksen ar deveni al treilea cel mai scump fotbalist din istorie, după Neymar și Kylian Mbappe, cumpărați de PSG pentru 222, respectiv 180 de milioane de euro.

Tottenham vrea să obțină de peste 12 ori suma plătită pentru transferul lui Eriksen, în 2013. Trupa din Londra l-a cumpărat pe fotbalistul în vârstă de 27 de ani în 2013, de la Ajax Amsterdam, pentru 12 milioane de euro.

Eriksen nu a ascuns faptul că îşi doreşte să ajungă la Real Madrid. "Este un mare club şi ar fi o onoare să joc pe Bernabeu. Ar fi prima opţiune pentru mine", ar fi declarat mijlocaşul danez, conform jurnaliştilor spanioli.

Și Juventus e interesată de transferul mijlocașului danez.

Eriksen primeşte acum la Tottenham 75.000 de lire sterline pe săptămână, adică aproximativ 83.000 de euro. Clubul i-a oferit 150.000 de lire sterline pe saptămână (165.000 de euro), ceea ce ar însemna în jur de opt milioane de euro pe an, suma pentru care clubul a semnat un nou contract în luna octombrie şi cu Dele Alli (22 de ani).

Christian Eriksen a jucat 38 de meciuri și a marcat șapte goluri în acest sezon pentru Tottenham, în toate competițiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: