image
Sursa foto: Getty Images

Trădare la nivel înalt: Bayern și Barça pun la cale cea mai mare lovitură pentru Real

Transferul lui James Rodriguez (27 de ani) a ținut în ultimele zile prima pagină a ziarelor din Spania. Mijlocașul împrumutat de Real Madrid la Bayern Munchen până la finalul acestui sezon are viitorul incert și mai multe cluburi mari vor să profite de asta.

Bavarezii au plătit 13 milioane de euro în vara lui 2017 pentru împrumutul pe doi ani al lui James. În contract există și o clauză de cumpărare definitivă, pentru 42 de milioane de euro, iar AS a scris zilele trecute că Bayern vrea să profite de acest lucru.

Mai exact, nemții vor să-l cumpere pe columbian, iar apoi să-l vândă mai scump și să scoată profit, având în vedere că James este cotat la nu mai puțin de 80 de milioane de euro. Asta după ce fotbalistul și-a manifestat dorința de a pleca de la Bayern, relația sa cu antrenorul Niko Kovac fiind una extrem de rece.

Barcelona îl vrea pe James

Acum, mai multe echipe sunt pe urmele lui James. Juventus, AC Milan, Manchester United și, mai nou, Barcelona, îl doresc pe golgheterul Cupei Mondiale din 2014. AS scrie că gruparea catalană este ultima intrată în cursa pentru James, un fotbalist considerat excelent pentru atacul grupării de pe Camp Nou.

Pe James îl tentează o revenire pe Bernabeu, însă nu el decide. Dacă madrilenii vor dori să scape definitiv de el, columbianul va lua în calcul orice ofertă, scrie sursa citată, inclusiv una de la Barcelona. Serie A nu îl tentează, astfel că proiectele celor de la Juventus și AC Milan au fost trecute la "și altele".

Relațiile dintre Barcelona și Bayern Munchen sunt excelente, astfel că în cazul în care James și-ar da acordul să plece la Barcelona, gruparea bavareză să activeze clauza de cumpărare definitivă de la Real, pentru 42 de milioane de euro și, ulterior, să-l vândă la Bayern.

James mai are contract cu Real până în vara lui 2021, însă în această vară i se va decide soarta, mai scriu cei de la AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: