image
Sursa foto: jurnal.md

Ambasadorul UE, Peter Michalko: „Relansarea Jurnal TV este o sărbătoare pentru toți cetățenii RM”

„Relansarea Jurnal TV este o sărbătoare pentru toţi cetățenii Republicii Moldova”. Este mesajul ambasadorului UE la Chişinău, Peter Michalko, care a fost prezent la relansarea postului Jurnal TV.

Totodată, şeful delegaţiei UE în RM a transmis un mesaj echipei Jurnal TV.

„Vreau să doresc mult succes postului de televiziune Jurnal TV și echipei. Jurnaliştii din RM fac un lucru extraordinar când aduc ştiri cetăţenilor. Relansarea Jurnal TV este o sărbătoare pentru toţi jurnaliştii, pentru toţi cetățenii Republicii Moldova, pentru societate. Este important pluralismul de opinii. Astfel cetăţenii îşi pot îndeplini rolul de stăpâni ai politicienilor şi ai ţării în care trăiesc”, a menţionat Peter Michalko.

„Libertatea presei este importantă pentru orice om care trăieşte într-o societate democratică. Să existe presă liberă înseamnă ca eu să pot să mă informez, să aflu ce se întâmplă în societatea care trăiesc, să îmi formez opinia. Știrile sunt o parte specială a jurnalismului care depinde de obiectivitate şi prezentarea lucrurilor care se întâmplă în mod adevărat şi neutru. Într-o societate democratică trebuie să există pluralismul de opinii”, a adăugat ambasadorul UE la Chişinău.

Amintim că astăzi, până la 22:00, puteți urmări LIVE o ediție specială în cadrul căreia vor fi prezentate emisiunile care revin, dar și proiectele noi pe care le-a pregătit echipa Jurnal TV.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: