image
Sursa foto: Getty Images

ŞOC în fotbalul european: Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus şi semnează cu un alt club uriaş

Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus, în vara lui 2018, cu gândul de a cuceri Liga Campionilor. În sezonul trecut, torinezii au fost eliminaţi în sferturile de finală de Ajax, iar acum, în actuala stagiune, vor întâlni Olympique Lyon în optimi.

În cazul în care Juventus va rata din nou câştigarea Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo va pleca de la echipă. Conform presei din Spania, starul portughez şi-ar fi anunţat apropiaţii că este interesat de un eventual transfer.

După ce a scris istorie în campionate precum Premier League, La Liga şi Serie A, Cristiano Ronaldo este acum tentat să meargă în Ligue 1. Aşa cum a procedat şi Buffon, în 2018, care a trecut pe la PSG, apoi a revenit la Juventus, portughezul este şi el tentat de o aventură la campioana Franţei.

În vara acestui an, cel mai probabil, PSG se va despărţi de Mbappe, de Neymar şi de Cavani, astfel că şefii clubului vor să dea o nouă lovitură care să revitalizeze echipa. În plus, în ciuda investiţiilor masive care au avut loc în ultimele sezoane, PSG n-a reuşit, deocamdată, să câştige primul trofeu al Ligii Campionilor din istorie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: