image
Sursa foto: digisport.ro

Conor McGregor, ARESTAT la Miami

Connor McGregor e din nou în centrul atenției. Luptătorul irlandez de MMA a ajuns iar pe mâna Poliției. Connor McGregor a fost arestat la Miami după o altercație cu un fan, căruia i-a distrus telefonul.

Incidentul a avut loc când Conor McGregor (30 de ani) părăsea Hotelul Fontainebleau din Miami Beach, în jurul orei 05:00. Fanul trecea prin fața hotelului, l-a văzut pe McGregor și a încercat să-i facă o poză. Irlandezul și-a ieșit din minți, i-a luat telefonul și l-a călcat în picioare.

"Victima încerca să-i facă o poză acuzatului cu telefonul său. Acuzatul i-a dat peste telefon, care i-a căzut din mână. Apoi acuzatul a călcat în picioare telefonul victimei de mai multe ori, distrugându-l. Acuzatul a luat telefonul şi a plecat cu el. Acuzatul a fost localizat şi arestat" se arată, conform news.ro, într-un raport al Poliției.

Proprietarul telefonului a făcut plângere, iar americanii scriu că aparatul valora peste 1.000 de dolari. McGregor este acuzat de jaf cu utilizarea forţei şi de delict criminal cu pagube produse, potrivit poliţiei americane. Irlandezul a fost ridicat de Poliție din fața casei sale, dar a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 12.500 de dolari.

Conor McGregor este în prezent suspendat, după incidentele petrecute la finalul luptei cu Khabib Nurmagomedov, pe 6 octombrie 2018, la UFC 229. Luptătorul irlandez se află la Miami pentru a pregăti revenirea în circuitul UFC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: