image
Sursa foto: marca.com

Shaquille O'Neal spune că gorilele se agită când îl văd și vor să se lupte

Într-un episod recent din podcastul său ("The Big Podcast with Shaq"), fostul jucător NBA Shaquille O'Neal a spus că gorilele se agită când el merge la zoo și vor să se lupte cu el. Fostul baschetbalist american l-a sunat în timpul emisiunii și pe Ron Magill, directorul de comunicare al grădinii zoologice din Miami, ca să-i confirme spusele, scrie Insider.

Shaquille O'Neal are 216 centimetri înălțime și o greutate de 148 de kilograme, iar grădinile zoologice sunt una dintre pasiunile lui. El a povestit că a vizitat aproape toate grădinile zoologice din lume și mereu când ajunge în zona gorilelor acestea devin foarte agitate.

Pentru a-i confirma spusele, fostul baschetbalist l-a sunat pe Ron Magill, directorul de comunicare al grădinii zoologice din Miami. Magill nu doar că a confirmat declarația lui Shaquille O'Neal, dar a explicat mai departe că gorilele se simt intimidate de vedeta NBA.

"Gorilele se simt intimidate, se uită la Shaq și au impresia că vrea să le ia femelele, așa că se încearcă să pară cât mai impunătoare și stau drepte", spune Magill. "Totuși, până la urmă dau înapoi. Știu cine e șeful".

Shaquille O'Neal a spus că i se întâmplă la fel de fiecare dată, la fiecare grădină zoologică. "La fiecare zoo e la fel. Încearcă să iasă și să se lupte cu mine", a spus fostul baschetbalist.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: