image
Sursa foto: quawka.com

Zlatan, despre prezența la Cupa Mondială: "Dacă vreau să joc, voi juca

Zlatan Ibrahimovic a avut parte de un debut extraordinar la LA Galaxy și ia în calcul o revenire la naționala Suediei, la Cupa Mondială din această vară. Noul star al fotbalului din America spune că FIFA nu i-ar putea împiedica prezența la turneul final din Rusia, dacă el va decide, în cele din urmă, să îmbrace din nou tricoul galben-albastru.

Selecționerul Suediei, Janne Andersson, a spus că l-ar convoca pe Zlatan, dacă ar fi eligibil, dar în urmă cu o săptămână au apărut informații potrivit cărora FIFA i-ar putea împiedica o eventuală prezență la turneul final din Rusia. Ibra încă nu e sigur că va reveni, dar spune că are poarta deschisă și că discuția poate avea loc oricând.

"FIFA nu mă poate opri. Dacă vreau să merg acolo, voi merge. La fel este și cu echipa națională. Dacă vreau să joc, voi juca. Nu depinde de FIFA. Depinde de mine, dacă vreau. Ușa e deschisă și eu simt că o pot face. Dacă totul merge bine, putem discuta despre asta, dar nu este în agendă, deocamdată", a spus Zlatan Ibrahimovic, într-un interviu pentru ESPN.

Zlatan Ibrahimovic (36 de ani) a jucat doar două meciuri de la transferul la LA Galaxy, de fiecare dată din postura de rezervă. A marcat două goluri la debut, în derby-ul orașului Los Angeles, când a inspirat revenirea echipei sale de la 0-3, pentru o victorie cu 4-3, în prelungiri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: