image
Sursa foto: Getty Images

Arturo Vidal e aproape de revenirea în Italia: Bayern aşteaptă oferta oficială în următoarele zile

Arturo Vidal e aproape de o revenire în Italia, unde a evoluat timp de 4 ani, la Juventus, echipă alături de care a cucerit titlul în fiecare sezon. Acum, chilianul ar putea îmbrăca tricoul rivalilor de la Inter Milano.

Potrivit Sportmediaset, Inter ar urma să facă o primă ofertă pentru mijlocaşul de 31 de ani, în următoarele zile. Italienii sunt pregătiţi să-i propună lui Bayern Munchen 23-24 de milioane de euro, însă campioana din Bundesliga solicită 30.

Contractul lui Vidal este valabil până în 2019, iar bavarezii speră să obţină o sumă cât mai mare în schimbul jucătorului transferat în 2015, pentru 40 de milioane de euro.

Ultimul sezon a fost cel mai bun al lui Vidal la Bayern, din punct de vedere realizativ în Bundesliga (6 goluri în 22 de meciuri), însă prestaţiile sud-americanului au fost evident în scădere. E adevărat, a avut de-a face şi cu o serie de accidentări, care l-au împiedicat să joace la nivelul obişnuit, dar a ieşit în evidenţă şi prin anumite derapaje în afara terenului.

Din acest motiv, chilianul nu mai intra în planurile lui Bayern, iar Inter încearcă să profite. Corriere dello Sport a dezvăluit în ediţia de azi că directorul sportiv al nerazzurrilor, Piero Ausilio, a fost la Munchen acum câteva zile şi a avut o primă rundă de discuţii despre un eventual transfer.

În condiţiile în care Vidal şi-ar fi dat deja acordul pentru a se întoarce în campionatul în care a mai jucat între 2011 şi 2015, nu este exclus ca transferul să fie doar o chestiune de zile. Iar o postare a chilianului pe Twitter nu face decât să alimenteze speculaţiile privind despărţirea de Bayern.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: