image
Sursa foto: digisport.ro

Wenger, despre decizia plecării de la Arsenal: ”Nu eu am ales momentul despărţirii”

Arsene Wenger va părăsi clubul Arsenal Londra la finalul acestui sezon. Managerul francez a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu el a decis momentul despărţirii, relatează presa engleză. Wenger a precizat că va continua să muncească după ce va pleca de la Arsenal Londra, însă deocamdată nu este pregătit pentru un alt angajament.

”Nu a fost decizia mea. Despre restul am vorbit deja”, a spus Wenger, după ce a fost întrebat de ce va pleca la finalul sezonului.

“Mă concentrez pe ce am de făcut în fiecare zi. În acest moment muncesc mult”, a adăugat el.

Managerul francez Arsene Wenger a anunțat oficial, vineri, că va pleca de la Arsenal Londra la finalul sezonului, după 22 de ani petrecuți pe banca tehnică a ”tunarilor”. Oficialii clubului englez nu au decis cine va prelua formația din vară, dar cele mai șanse le are fostul antrenor al Barcelonei, Luis Enrique.

Conform The Sun, citată de digisport.ro, Arsene Wenger nu a mai fost dorit de Stan Kroenke, preşedintele clubului londonez, acesta fiind şi motivul pentru care a fost anunţată despărţirea înainte de finalul sezonului. Tehnicianul de 68 de ani va primi 11 milioane de lire sterline, din moment ce nu şi-a dus la bun sfârşit contractul pe care îl avea cu Arsenal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: