image
Sursa foto: platformada.md

Dinu Plîngău: „Segmentul unionist poate obține o victorie covârșitoare în urma acestui scrutin”

Dinu Plîngău, președintele organizației de tineret a Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, despre rolul pe care poate să-l joace segmentul unioniștilor la alegerile din Chișinău.

„Sufletele moarte” fac diferența în alegeri

Peste 90% din fraudele electorale sunt făcute până-n ziua X a alegerilor, prin minciună, corupție electorală, finanțare dubioasă, manipulare, condiții inegale pentru concurenții electorali, etc....

Trăim în secolul XXI, mecanismele de fraudare și de reducere la tăcere a voinței suverane sunt practic de necombătut. „Sufletele moarte” cu numele „0” și prenumele „1” votează în spatele ecranelor prin intermediul programelor, securiștilor, firmelor și corporațiilor cu interes politic, (vedeți cine votează în sondajele făcute online). Pentru tăcere și neimplicare vom plăti cu libertatea economică, socială și politică.

Nu este secret că Federația Rusă se implică direct prin intermediul serviciilor inteligente sau prin intermediul unor firme de PR pentru a influența scorul sau candidații în unele scrutine electorale. Aceleași practici le-au preluat securiștii moldoveni, care s-au transformat în niște mercenari plătiți fie de cercul îngust de la guvernare, fie de cercuri mai largi din exterior.

Anul 2009, mobilizarea sinceră a tinerilor a fost ajutată de sute de conturi care mobilizau oamenii pe rețelele de socializare. Deturnarea protestului a fost la fel de bine coordonată, de la instigarea la violență, până la dispariția declarației de independență și instalarea drapelelor României și UE, prin intermediul unuia din fruntașii PCRM-ului, Vladimir Turcanu. Scopul fiind ca să învinuiască România și UE de lovitură de stat, iar beneficiarul comod Federației Ruse, care urma să spele peste 30 de miliarde de dolari SUA ai grupurilor de interes din FR și să ruineze sistemul bancar să rămână curat. Am asista la crime economice de proporții, realizarea cărora, fără o implicare a serviciilor inteligente, nu ar fi fost posibilă. La alegerile prezidențiale din 2016, implicarea serviciilor inteligente a fost extrem de vizibilă. Organizarea și multiplicarea minciunii despre 30.000 de sirieni sau mobilizarea celor 16.000 de transnistreni nu este o creație simplă și nevinovată, la fel cum nu este o creație simplă și nevinovată minciuna despre 11 case ale lui Andrei Năstase. Scopul fiind victoria unor oameni gonflabili și controlabili, atât în alegerile prezidențiale, cât și în alegerile din capitată.

Câteva mii de conturi false au fost create pentru a pregăti o lovitură pe online (puteți vedea cine votează în sondajele online) și pentru a descuraja segmentul unionist, fie de a ieși la vot, fie de a dispersa voturile acestora. Într-un final, vocile anti-unioniste vor zice că segmentul unionist a votat pentru Codreanu sau Munteanu, iar scorul acestora va fi atât de mic, încât segmentul unionist va fi din nou discreditat, chiar în anul centenarului.

Segmentul unionist poate obține o victorie covârșitoare în urma acestui scrutin dacă cei doi candidați, cât și celelalte voci, îl vor susține deschis pe candidatul cu cele mai mari șanse, pe Andrei Năstase. Atunci și doar atunci curentul unionist poate să afirme cu toată responsabilitatea că unioniștii au influențat alegerile și datorită lor avem un primar atât anti-Dodon, cât și anti-Plahotniuc, iar voturile lor au adus victorie candidatului pro-european.

Dinu Plîngău

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: