image
Sursa foto: bizlaw.md

Șapte magistrați de la Judecătoria Strășeni, infectați cu virusul COVID-19

Focar de infecție cu noul virus Covid-19 la Judecătoria Strășeni. Șapte magistrați din cadrul instituției au fost confirmați pozitiv la coronavirus.

Despre aceasta a anunțat președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Anatolie Pahopol, în cadrul ședinței din această dimineață a CSM.

Avem creată o situație neplăcută la Judecătoria Strășeni. Șapte persoane au fost infectate cu noul coronavirus. Din informațiile primite, șase persoane au fost plasate în autoizolarela domiciliu. La moment s-a creat un blocaj în secția respectivă. Tot personalul a fost trimis în izolare. Domenii de activitate se prelungesc în condițiile respectării normelor sanitare”, a declarat Anatolie Pahopol.

Totodată, coorfonatorul subdiviziunii Comisiei pentru Sănătate Strășeni a cerut testarea întregului personal din cont propriu.

Amintim că ieri șase procurori de la Procuratura Anticorupție au fost infectați cu noul coronavirus, iar astăzi Procuratura Generală a anunțat și despre doi procurori din cadrul PG, diagnosticați cu Covid-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: