image
Sursa foto: Cluj Manifest

Judecătoria Orhei a respins contestația privind anularea rezultatelor alegerilor din Jora de Mijloc

Judecătoria Orhei a respins contestația președintei Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, de a anula rezultatele alegerilor din comuna Jora de Mijloc. Partidul Acțiune și Solidaritate intenționează să atace decizia la Curtea de Apel, argumentând că instanța de la Orhei a protejat indirect „Partidului Șor”, care vădit a încălcat legea.

„Acele șase concerte cu renumiți interpreți din Republica Moldova și sunt și alte activități pe care s-au cheltuit resurse impunătoare. Nicidecum nu au putut să coste doar 90 de mii de lei, confirmarea faptului și raportul al treilea al Promo-LEX. Adevăratele costuri ar fi de aproape 300 de mii de lei, deci de trei ori s-a întrecut acel plafon”, a declarat vicepreşedintele PAS, Mihai Popşoi.

Amintim că președinta Partidului Acțiune și Solidaritate a contestat, acum două zile, rezultatele alegerilor din comuna Jora de Mijloc, unde vicepreședinta „Partidului Șor”, Marina Tauber, a obţinut cele mai multe voturi.

Maia Sandu și-a motivat cererea prin încălcarea gravă a legislației electorale de către formațiunea condusă de Ilan Șor. În replică, acesta a postat pe Facebook un mesaj la adresa liderului PAS, dar nu răspunde la acuzațiile, care îi sunt aduse.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: