image
Sursa foto: marca.com

Acţiunile au explodat după transferul lui Ronaldo: Cât a ajuns să valoreze Juventus

Juventus a dat marea lovitură, reuşind să îl achiziţioneze pe Ronaldo, contra sumei de 105 milioane de euro. Acţiunile torinezilor la bursă "au explodat" în această după-amiază.

După ce în 2016, "Bătrâna Doamnă" a arătat tuturor că e capabilă să ţină pasul cu orice club din lume, aducându-l pe Higuain de la Napoli în schimbul a 90 de milioane de euro, acum a reuşit probabil cea mai puternică lovitură de imagine din istoria sa.

Ronaldo, cvintuplu câştigător al Ligii Campionilor, soseşte la Torino, transferul fiind confirmat oficial şi de Real. Pe lângă lovitura în plan mediatic, Juve are o şansă în plus să îşi atingă ţelul propus în ultimii ani, câştigarea Champions League.

Deocamdată, primele efecte ale transferului lui CR7 sunt cât se poate de vizibile. Juventus e cotată acum la 730 de milioane de euro. Acţiunile la bursă au crescut cu 16% în ultimele 30 de minute, de când era evident pentru toţi că mutarea e ca şi făcută.

De notat că în dezideratul de a cuceri Liga, Juve nu putea să găsească un pariu mai bun. Ronaldo a înscris în Champions League pentru Real 105 goluri. În aceeaşi perioadă, din 2009 până în prezent, torinezii au marcat în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume 93 de goluri. Vorbim despre o formaţie care a disputat în ultimii ani două finale de Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: