image
Sursa foto: Getty Images

Un star din luptele în cușcă a băgat un bătrân în spital: Luptătorul a făcut un scandal monstru într-un restaurant

Incident incredibil cu un star din artele marțiale mixte în prim plan. Mike Perry l-a făcut knock out pe un bătrân după un scandal care a avut loc într-un restaurant din Lubbock, Texas.

Totul a pornit de la o dispută verbală după ce o femeie a încercat să-l conducă afară din restaurant pe Mike Perry.

"Tu nu ești de partea mea", i-a strigat Perry acelei femei.

Martorii susțin că luptătorul de 28 de ani era băut și că l-a lovit pe unul dintre angajați după ce i s-a cerut să părăsească localul.

Unul dintre martorii oculari a filmat incidentul.

"Bătrâne, o să te las lat", a spus Perry, care l-a pus la pământ cu un singur pumn pe un bărbat în vârstă, așa cu se vede pe imagini.

Tot pe imaginile video se aud si vocile patronilor barului. Imediat au apărut și responsabilii cu securitatea în timp ce Perry s-a așezat pe o bancă și zbiera cât de tare putea.

Incidentul a fost confirmat și de poliția din Lubbock, Texas, localitatea încare locuiește prietena lui Perry, Latory Gonzalez, care a părăsit localul înainte ca partenerul ei să lovească pe cineva. Tot în Lubbock se și antrenează Perry. Poliția susține că au existat trei victime în acel scandal.

Pentru cele făcute, Perry va trebui să apară în fața judecîtorilor, iar cea mai mică sancțiune pe care o poate primi este de 500 de dolari.

Mike Perry luptă la categoria semimijlocie și are 14 victorii, dintre care 11 obținute prin knock out și 6 înfrângeri în MMA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: