image
Sursa foto: PCCOCS

Grup infracțional, suspectat de contrabandă cu droguri în proporții deosebit de mari, anihilat

Activitatea unui grup infracțional specializat în contrabandă și trafic ilicit de droguri în proporții deosebit de mari a fost deconspirată de către ofițerii PCCOCS.

Persoane care acționau în raioanele de Nord ale Republicii Moldova, au organizat o schemă de tranzitare, prin teritoriul Republicii Moldova, a drogurilor în proporții deosebit de mari.

PCCOCSPCCOCS

Potrivit unui comunicat emis de PCCOSC, drogurile erau inițial ascunse în unitățile de transport aduse în Republica Moldova din statele Uniunii Europene, pentru ca ulterior, după ce erau transbordate și camuflate în alte unități de transport, să fie transportate prin contrabandă spre Federația Rusă, pentru a fi comercializate.

PCCOCSPCCOCS

Totodată, au fost depistate și scoase din circuit 12 211 pastile „extasy” cu masa totală de 5,6 kilograme, valoarea cărora pe piața criminală depășește 5,5 de milioane lei.

PCCOCSPCCOCS

În continuare sunt întreprinse măsuri în vederea identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor membrilor grupării infracționale transnaționale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: