Elena Neaga, procurorul care şi-a etalat luxul pe internet, a fost numită membră a Comisiei permanente pentru instruire

Elena Neaga, procurorul care şi-a etalat luxul pe internet, a fost numită membră a Comisiei permanente pentru instruire
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 07.02.2018 13:33
Procurorul Elena Neaga, care acum patru ani a scandalizat opinia publică după ce a plasat pe reţele de socializare mai multe poze cu locuinţa sa luxoasă din oraşul Străşeni, are o nouă funcţie.

Printr-o decizie a Consiliului Superior al Procurorilor, aceasta a fost numită membru al Comisiei permanente pentru instruire, o structură nou creată în cadrul Procuraturii Generale.

Potrivit deciziei, Comisia permanentă pentru instruire este responsabilă inclusiv de evaluarea anuală, în comun cu Secţia resurse umane, a necesităţilor de instruire continuă a procurorilor.


Fostul procuror adjunct al sectorului Buiucani a scandalizat opinia publică după ce a postat pe un site de socializare peste 100 de poze din locuinţa sa de milioane, construită în 2012, în Străşeni. În fotografii apare mobilă scumpă în dormitor, bucătărie, camera de oaspeţi şi baie. 

Mai mult, Elena Neaga a pozat şi pe patul conjugal, în lenjerie. În majoritatea imaginilor, ea poartă bijuterii impunătoare din aur.

În urma scandalului, Elena Neaga a fost retrogradată, ulterior însă a devenit procuror în cadrul Direcţiei politici, reforme şi protecţia intereselor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI