Pensionarul din Glodeni, care ar fi lovit-o pe Buliga, obligat să achite o amendă de patru mii de lei

Pensionarul din Glodeni, care ar fi lovit-o pe Buliga, obligat să achite o amendă de patru mii de lei
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 25.01.2018 14:04
Pensionarul din Glodeni, care ar fi lovit-o pe Valentina Buliga, este obligat să achite o amendă de patru mii de lei. Decizia a fost emisă de Curtea Supremă de Justiţie.

„Eu cred că nu o să plătesc aceşti bani. Eu am să depun cerere, ca cetăţean, ca să-mi dea ore de muncă neremunerată în folosul societăţii. Poate şi în Chişinău să vin să mai dezbat gheaţa şi să mai fac curăţenie. Mă voi îmbrăca într-o haină pe care va scrie „sunt pedepsit pentru că m-am adresat la doamna Buliga că-mi este furată pensia”, ca să vadă lumea”, a spus Mihail Dogotar.

Amintim că totul s-a întâmplat în 2014, atunci când ministrul Muncii de la acea vreme, Valentina Buliga, a venit la Glodeni la o întâlnire cu localnicii. Mihail Dogotar, fost inginer cu un stagiu de muncă de 45 de ani, era nemulţumit de pensia pe care o are şi a cerut explicaţii de la funcţionară.

Buliga i-ar fi răspuns arogant, iar bărbatul, indignat, ar fi lovit-o. Imediat, el s-a ales cu un dosar penal, dar nu numai. Ulterior, într-una dintre zile, a fost luat pe sus de poliţişti şi internat într-un spital de psihiatrie. 
 

ULTIMELE ŞTIRI