VIDEO

Şeful PCCOCS: „Nu vreau să vorbesc despre bancherul Gorbunţov sau despre vreun alt bancher”

Şeful PCCOCS: „Nu vreau să vorbesc despre bancherul Gorbunţov sau despre vreun alt bancher”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 01.12.2017 20:41
„Nu vreau să vorbesc astăzi despre bancherul Gorbunţov sau despre vreun alt bancher”. Asta a spus şeful Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Nicolae Chitoroagă.

El a refuzat să facă declaraţii cu privire la audierea lui Gherman Gorbunţov, care s-a desfăşurat acum două zile.

„Astăzi despre bancherul Gorbunţov şi alţi bancheri eu nu o să vorbesc. Despre subiectul dat o să discutăm cu altă ocazie. O să revenim în mod obligatoriu la cauza dată şi la cazul cu Gherman Gorbunţov, după cum ştiţi că procedăm o să fiţi invitaţi la conferinţă de presă ori comunicatul care va fi”, a spus acesta.

Nicolae Chitoroagă a refuzat să vorbească şi despre dosarele penale intentate în Republica Moldova pe numele lui Gorbunţov.

Precizăm că, într-un interviu oferit postului nostru, killerul Vitalie Proca a declarat că asasinatul bancherului a fost comandat de către şeful PD, Vladimir Plahotniuc. Pe de altă parte, procurorii moldoveni afirmă că totul ar fi fost pus la cale de Renato Usatîi. Atentatul a fost comis la Londra, în 2012.

Atunci, Proca a tras mai multe focuri de armă în Gherman Gorbunţov, însă medicii au reuşit să-l salveze. Vitalie Proca afirmă că a primit de la Plahotniuc 250 de mii de euro pentru acest omor. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI