Un consilier din oraşul Codru, învinuit de escrocherie; Va compărea pe banca acuzaţilor

Un consilier din oraşul Codru, învinuit de escrocherie; Va compărea pe banca acuzaţilor
Sursa: jurnal.md Foto: abc.net 14.11.2017 11:20
Un consilier al oraşului Codru va compărea pe banca acuzaţilor pentru escrocherie. Cauză penală de învinuire a fost expediată în judecată. 

Conform anchetei, în perioada mai 2011- septembrie 2012, inculpatul, care gestiona activitatea a două organizaţii comerciale, ar fi dobândit ilicit, prin înşelăciune şi abuz de încredere, bunurile mai multor persoane.

„Sub pretextul organizării şi desfăşurării activităţii de comercializare a mărfurilor nealimentare în piaţă, inculpatul a condiţionat cumpărarea gheretelor amplasate pe teritoriul pieţei „Curcubeu” de pe strada Columna, afirmând eronat că acestea îi aparţin. În acest scop, inculpatul a încheiat cu persoanele care intenţionau să desfăşoare activitate de întreprinzător în respectiva piaţă 22 de contracte de vânzare - cumpărare a gheretelor, solicitând şi primind personal sau prin intermediul unor persoane terţe, în total 1,4 milioane de lei”, se menţionează în anchetă.

Inculpatul a fost reţinut acum două luni, fiind cercetat în stare de arest preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI