VIDEO

În timp ce Procuratura marchează la un hotel din capitală 25 de ani de activitate, afară se scandează „Ruşine!”

În timp ce Procuratura marchează la un hotel din capitală 25 de ani de activitate, afară se scandează „Ruşine!”
Sursa: jurnal.md Foto: privesc.eu 27.01.2017 10:20
Capii organelor de drept şi ai sistemului judecătoresc marchează astăzi, la un hotel din centrul capitalei, 25 de ani de activitate a Procuraturii Generale.În acelaşi timp, un grup de reprezentanţi ai formaţiunii „Partidul Nostru” au protestat în faţa hotelului unde are loc evenimentul PG. Manifestanţii au fost înconjuraţi de poliţişti, care au fost dislocaţi în număr impunător.

„Pentru a face „guleaiul” acesta în pace şi plăcere au mobilizat toată poliţia din capitală. Procuratura este folosită de Plahotniuc pentru a regla conturile, asta face Harunjen, asta fac subalternii lui Dulgheru şi Busuioc. Procurorii nu respectă legea, dar slujesc celor care ne jefuiesc pe noi”, a declarat membrul PN Ilian Caşu.

„Timp de 25 de ani, PG a devenit o organizaţie criminală care se ocupă cu fabricarea dosarelor politice împotriva oponenţilor lui Plahotniuc, se ocupă cu atacuri raider. Manifestanţii sunt îngrădiţi de dreptul de a protesta. Vom continua lupta noastă, nu avem nicio încredere în preşedintele Dodon”, a spus Dumitru Ciubaşenco.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI