„Procurorul Elena Neaga a susţinut un examen oral (interviu) în bază de întrebări teoretice, adresate de către membrii prezenţi ai Colegiului de calificare, potrivit listei disciplinelor şi subiectelor pentru testarea cunoştinţelor procurorilor”, se arată într-un document al Colegiul de calificare.

Astfel, Elena Neaga ar putea să se întoarcă la Procuratură. „În contextul celor expuse, în temeiul art.42, 101,110-112 din Legea cu privire la Procuratură şi dispoziţiilor Regulamentului cu privire la atestarea procurorilor, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Procurorilor nr.2-3d-19/11 din 01.02.2011, (cu modificările ulterioare din 15.02.2011 şi 03.04.2014), analizând rezultatele activităţii dnei Elena Neaga în perioada de atestare, cunoştinţele teoretice şi gradul de corespundere funcţiei deţinute, cu votul majoritar al membrilor prezenţi, Colegul de calificare hotărăşte: A aplica în privinţa dnei Elena Neaga, procuror în Secţia juridică, implementare a reformelor legislative şi instituţionale a Procuraturii Generale, calificativul atestată”, se mai arată în decizia Colegiului de calificare.

Actualmente Elena Neaga activează în Secţia juridică, implementare a reformelor legislative şi instituţionale din cadrul Procuraturii Generale.

Fostul procuror adjunct al sectorului Buiucani a scandalizat opinia publică după ce a postat pe un site de socializare peste 100 de poze din locuinţa sa de milioane, construită în 2012, în Străşeni. În fotografii apare mobilă scumpă în dormitor, bucătărie, camera de oaspeţi şi baie. Mai mult, Elena Neaga a pozat şi pe patul conjugal, în lenjerie. În majoritatea imaginilor, ea poartă bijuterii impunătoare din aur.