„Mi-au adus „surpriza” - un dosar fabricat în 2013, când am început extinderea regională în 13 localităţi! Se doreşte un control total, o revizie economică-financiară, la 10 companii din concernul StarNet. Executorii comenzii sunt Inspecţia Financiară a Ministerului Finanţelor, Direcţia Generală Urmărire Penală şi Procuratura Generală. Este invocată o cauză penală fabricată şi pornită la comanda CCA în noiembrie 2013”, susţine directorul StarNet.

Potrivit ordonanţei publicate de Alexandru Machedon, StarNet este învinuită că prestează servicii de retransmisie a posturilor de televiziune în 13 localităţi, pe când aceste servicii sunt prestate de compania partener TVBox SRL, companie cu acte în regulă. Mai exact, dosarul a fost pornit în baza art. 241, f) - Practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător, soldată cu obţinerea unui profit în proporţii deosebit de mari.

„După ce am plătit la bugetul statului sute de milioane de lei impozite şi taxe, astăzi suntem învinuiţi şi urmăriţi penal. Jocul e simplu - criminalii doresc să obţină acces la informaţia economico-financiară folosind toate pârghiile statului, doresc să ne intimideze şi să ne închidă gura. Ei încă n-au înţeles că noi suntem poporul şi ei sunt doar cei care ne servesc”, a comentat Alexandru Machedon.

Directorul StarNet a mai spus că va participa şi la protestul din 24 aprilie.

„În ziua de 24 aprilie 2016 toţi vom ieşi la protest, vom fi mai mulţi, vom fi zeci de mii de oameni şi ne vom lua ţara înapoi”, a mai declarat Alexandru Machedon.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.