Judecătoarea Mariana Pitic are un Porsche Cayenne de... 11 mii de lei // DOC

Judecătoarea Mariana Pitic are un Porsche Cayenne de... 11 mii de lei // DOC
Sursa: jurnal.md Foto: inj.md 29.04.2016 19:03
Controversata judecătoare Mariana Pitic conduce un Porsche Cayenne care ar costa doar... 11 mii de lei şi ar fi în stare avariată. Cel puţin asta reiese din declaraţia ei de avere pentru anul 2014, care a fost plasată pe site-ul Comisiei Naţionale de Integritate. Se întâmplă după ce, anterior, magistrata nu a declarat maşina şi a refuzat să discute cu echipa Jurnal TV despre acest subiect. 

Potrivit documentului, automobilul este fabricat în 2012. Pe piaţă, preţul unei asemenea maşini porneşte de la aproximativ 40 de mii de euro.

 

Menţionăm că Mariana Pitic a fost promovată zilele trecute de la Judecătoria sectorului Centru la Curtea Supremă de Justiţie. Judecătoarea a reuşit să intre imediat în vizorul CNI, care o suspectează că ar fi încălcat regimul juridic al declarării veniturilor şi proprietăţii. Asta după ce presa a descoperit că Mariana Pitic locuieşte într-o casă luxoasă din suburbia capitalei, ce nu a fost indicată în declaraţia de avere. Mai mult, în urma unor verificări prealabile, angajaţii CNI au stabilit că judecătoarea nu a declarat încă un apartament de 104 metri pătraţi din capitală. Mariana Pitic riscă o amendă de până la 12 mii de lei sau un an de închisoare. 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP