FOTO: Samsung Galaxy S8, surprins în noi imagini detaliate

FOTO: Samsung Galaxy S8, surprins în noi imagini detaliate
Sursa: jurnal.md/go4it.ro Foto: capital.ro 03.03.2017 11:03
Tot mai aproape de lansarea oficială, Galaxy S8 poate fi observat la stadiu de prototip aproape finalizat, cu un design exterior care ar trebui să fie foarte asemănător versiunii care va apărea sub lumina reflectoarelor la evenimentul de lansare pregătit pentru finalul acestei luni.În timp ce ultimele zvonuri descriu şi o ediţie Galaxy S8+ cu ecran mai mare, se pare că dispozitivul din imagini este versiunea standard Galaxy S8, cu ecran QHD de 5.8”.

Privind din faţă, nu putem să nu remarcăm noul ecran cu margini curbate şi colţuri rotunjite, încadrat pe orizontală cu rame înguste de lăţime identică.

În loc de butoane fizice, Galaxy S8 foloseşte butoane virtuale reprezentate direct pe ecranul alungit suficient de mult încât acestea să nu răpească din suprafaţa utilă de afişare, care păstrează rata de aspect 16:9 necesară pentru vizionarea clipurilor video.

Cel puţin în cazul dispozitivului surprins în imagini, Galaxy S8 pare să nu renunţe la conectorul pentru căşti cu mufă jack 3.5 mm, alăturat celui USB-C folosit pentru alimentare.
Privit din lateral, prototipul Galaxy S8 este destul de suplu, însă fără a impresiona în mod deosebit.

Mai multe detalii am vom afla de la evenimentul oficial de prezentare, aşteptat pentru data de 29 martie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI