Următorul model iPhone ar putea veni cu o schimbare majoră

Următorul model iPhone ar putea veni cu o schimbare majoră
Sursa: jurnal.md Foto: Gulliver/ Getty Images 01.03.2017 16:53
Următorul model de telefon lansat de cei de la Apple ar putea avea un display asemănător cu cel al modelelor Galaxy S7 Edge şi încărcător tip USB-C în locul încărcătorului Lightning.

Apple iPhone ar putea sărbători a 10-a aniversare a celebrului iPhone lansând un model cu ecran curbat şi conexiune USB-C. Potrivit Wall Street Journal, citat de cNet, cel putin unul dintre telefoanele Apple ce vor fi lansate în viitorul apropiat va avea un ecran OLED curbat, similar cu Samsung Galaxy S7 Edge. Potrivit sursei citate, Apple ar putea chiar renunţa la încărcătoarele sale tip Lightning pentru încărcătoare USB-C, scrie digi24.ro.

Mutarea ar fi o surpriză şi mai mare, dacă ţinem cont de faptul că odată cu iPhone 7 Apple a dus mai departe dependenţa de Lightning înlocuind mufa pentru căşti cu acest tip de mufă.
Sursele citate de WSJ şi cNet vorbesc şi despre o a treia noutate - eliminarea butonului „Home”, fapt ce ar elibera spaţiu pentru o ramă mai subţire, însă nu este clar unde va fi plasat senzorul pentru amprente.

Apple încă nu a oferit un comentariu pe această subiect.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI