Degeaba au iniţiat cei de la Samsung un program de returnare a tuturor aparatelor Galaxy Note 7 comercializate, dacă utilizatorii nu se duc cu telefoane la un magazin al companiei sau la un operator de telefonie. Până când nu vor fi un pic mai agresivi cu implementarea acestui program, fiecare dezastru asociat cu noul vârf de gamă al gigantului sud coreean va deveni o pată din ce în ce mai dureroasă pe CV-ul Samsung.

După ce un Galaxy Note 7 explodat şi a provocat pagube de 1400 de dolari într-o cameră de hotel, iar casa unui individ a suferit un incendiu din acelaşi motiv, acum vorbim de un Jeep Grand Cherokee care a luat foc. Un cuplu din Florida şi-a parcat Jeep-ul în faţa casei, cu un Galaxy Note 7 pus la încărcat în interior. Cât timp au descărcat nişte cumpărături din maşină, maşina cu motorul pornit a luat foc brusc din cauza telefonului.

În momentul în care Nathan şi Lydia Dornacher s-au întors la maşină, aceasta era în flăcări. Iniţial, focul s-a văzut prin geamul maşini, unde era telefonul pus la încărcat. Până când a venit soţia lui Nathan cu stingătorul, incendiul s-a extins cu o viteză foarte mare şi nu s-a mai putut face nimic până la venirea pompierilor. Cuplul a stat pur şi simplu şi a privit cum maşina lor se carbonizează. În lipsă de altă opţiune, Lydia a făcut câteva poze pentru a comemora evenimentul. La final, telefonul devenise de nerecunoscut, o plăcuţă similară cu o felie de cărbune.