Conform informaţiilor ce au apărut în ultimele zile, Apple deja se preocupă de aspectele hardware ale noului iPhone 8, următorul flagship al companiei, ce va fi lansat anul viitor. Veştile vin de la biroul companiei din Israel, unde se lucrează deja la noul telefon.

Cele mai importante zvonuri cu privire la design-ul noului telefon se referă la ecran. Se pare că acesta va introduce un design edge-to-edge pentru display, eliminând complet bezelul, inclusiv în părţile de sus şi de jos, unde există camera frontală şi senzorul de amprentă.

Momentan se lucrează la iPhone 8 în Herzliya, Israel. Un angajat ce nu şi-a dezvăluit identitatea afirmă că aici se lucrează la toate produsele noi.

Acesta a folosit în mod specific termenul „iPhone 8”, intrigându-i pe interlocutori, deoarece în mod firesc, următorul iPhone ar trebui să fie iPhone 7S.

iPhone 7S ar putea să vină la anul, iar iPhone 8 ar fi pregătit pentru lansare în 2018, deoarece Apple are un interval de doi ani între lansările de noi telefoane. Cu toate acestea, există o serie de zvonuri ce indică faptul că Apple s-ar pregăti să renunţe la tiparul de nume instituit pentru telefoanele iPhone. Astfel, în loc de iPhone 7S, am putea avea direct un iPhone 8 în 2017. Există posibilitatea ca numărul să dispară, de asemenea.

iPhone 8 va veni şi cu o cameră mai bună decât iPhone 7, dar asta deja e ceva normal, dacă urmărim îmbunătăţirile pe care le-au primit telefoanele de-a lungul timpului. Angajatul Apple a mai adăugat că fabrica din Herzliya se ocupă de „produse noi” aici, dar că nu asamblează telefoane.

Un al doilea angajat a susţinut că ”nu poate” vorbi despre ceea ce face Apple în Israel, iar un angajat al serviciului de pază le-a transmis jurnaliştilor că nu pot discuta cu nimeni din firmă fără să aibă o invitaţie.