Atunci când unul dintre candidaţii la preşedinţia Statelor Unite se întâlneşte cu adepţii săi, unul dintre ultimele lucruri la care cineva s-ar aştepta ar fi ca aceştia să-i întoarcă spatele. Însă exact asta s-a întâmplat de curând, atunci când Hillary Clinton a apărut în faţa unui grup de tineri susţinători în Orlando, Florida.

Cu toate acestea, după cum scriu şi cei de la CNN, tinerii nu afişau o lipsă de respect faţă de candidatul la preşedinţie propus de Partidul Democrat. În schimb, aceştia doreau să realizeze un selfie cu doamna Clinton. Imaginea ar fi fost surprinsă chiar de către Barbara Kinney, fotograful personal al lui Hillary, chiar după ce aceasta i-ar fi invitat pe participanţi să se întoarcă pentru a realiza un selfie în grup. Atunci când a fost distribuită de Kinney, fotografia nu a adunat decât câteva sute de retweet-uri şi like-uri.

Desigur, imaginea a stârnit reacţii de toate felurile pe reţelele sociale. Unii oameni au menţionat că denotă narcisismul întâlnit în societatea de astăzi, în timp ce alţii au caracterizat-o drept amuzantă şi tristă în acelaşi timp. Aceasta nu este prima oară când Hillary Clinton apare în selfie-uri cu fanii ei.

În trecut, ea s-a mai fotografiat alături de celebrităţi precum Jimmy Kimmel, Kim Kardashian sau Katy Perry. „În trecut, când eram implicată în diverse campanii, un eveniment de acest fel se termina întotdeauna cu o strângere de mână”, a declarat Clinton.