Cuvintele folosite de Cook, precum „iubesc Mac” şi Apple este „foarte devotat” acestuia, dar şi sfatul său de „a rămâne pe fază”, prezic lansarea unei noi game de MacBook-uri cât mai curând în viitor.

Autenticitatea email-ului nu poate fi confirmată complet, dar după o primă a analiză a celor de la MacRumours, mesajul pare să fie trimis de la un server Apple adevărat.

De asemenea, cei din conducerea Apple răspund ocazional email-urilor clienţilor. Cu toate astea, nu putem exclude posibilitatea ca cineva din departamentul de relaţii publice de la Apple să fii răspuns mesajului.

O actualizare completă a gamei MacBook este inevitabilă. Mai multe zvonuri anunţă că noile MacBook Pro şi Air cu porturi USB-C sunt aşteptate să apară în octombrie. De asemenea, un nou model de iMac cu opţiunea de a adăuga cele mai noi plăci grafice AMD este în lucru.

Totodată, se preconizează că noul MacBook Pro va fi mai subţire şi va avea o bară tactilă OLED deasupra unei tastaturi mult mai plate. Totodată, este prevăzută şi introducerea tehnologiei Touch ID, pentru a le permite utilizatorilor să acceseze mai rapid laptopul cu ajutorul amprentei.