Ar putea fi cel mai important eveniment al anului la nivel global. Olimpiada de la Riova fi urmărită de către persoane din întreaga lume şi, cu toate că nimic nu se compară cu o experienţă live, momentele importante vor ajunge toate pe YouTube.

Dacă vreţi să ştiţi cine a câştigat o anumită probă olimpică, va fi suficient să tastaţi întrebarea pe Google şi imediat veţi afla rezultatul, fără clickuri suplimentare. În plus, noul sistem va fi la fel de eficient atât pe desktop, cât şi în aplicaţia Google de mobil sau în browser-ul vostru preferat. Câştigătorii medaliilor, fotografii de calitate de la eveniment şi link-uri către clipuri de pe YouTube, toate vor fi incluse.

Per ansamblu, Olimpiada de la Rio va avea un loc privilegiat pe Google şi YouTube şi s-ar putea să vă fie destul de greu să ocoliţi informaţii despre competiţia ce se va desfăşura în perioada 5 – 21 august. Toate acestea vor fi posibile prin intermediul unor parteneriate puternice cu posturi TV de pe întregul mapamond.

Ca urmare, pentru mai bine de două săptămâni, veţi avea un amalgam de mijloace pentru a afla ce se întâmplă la Olimpiada de la Rio.