Ştim deja că iPhone 7 şi iPhone 7 Plus nu diferă foarte mult din punct de vedere al designului faţă de iPhone 6 şi iPhone 6S, ci va veni cu o serie de modificări importante din punct de vedere al hardware-ului.

Cu toate astea, se pare că Apple are câteva trucuri în mânecă pentru a-i momi pe cei care vor un iPhone cu totul şi cu totul nou.

Cel mai recent leak în acest sens ne prezintă iPhone 7 Plus în versiunea neagră. Smartphone-ul are camera dublă, este lipsit de mufa pentru căşti de tip Jack şi are şi un conector inteligent care va permite ataşarea unei tastaturi.

Spatele este colorat cu un gri foarte închis, iar benzile pentru antenă sunt negre, la fel şi sticla de pe faţă. Smartphone-ul arată interesant şi, sincer, ne săturasem să vedem leak-uri numai cu modelul Rose gold.

Merită menţionat că, având in vedere prezenţa Smart Connector pe partea din spate, în imagini ar putea fi un iPhone 7 Pro. Apple ar fi vrut, la un moment dat, să lanseze trei versiuni de iPhone, dar ar fi renunţat la idee. Oricum, cel mai probabil, culoarea s-ar putea regăsi pe toată gama de anul acesta, deci cei care visau de ceva la timp la iPhone mai închis la culoare se pot considera norocoşi.

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus vor fi lansate pe 7 septembrie, în cadrul unui eveniment special, dar până atunci suntem siguri că vom mai obţine câteva informaţii legate de noile smartphone-uri Apple.