Coreenii de la LG au planuri serioase pentru viitor. Conform unor informaţii recente, divizia responsabilă de construcţia de display-uri va investi în jur de 1,7 miliarde de dolari pentru a-şi mări capacitatea de construcţie a ecranelor OLED flexibile. După cum probabil ştiţi deja, display-urile flexibile sunt deja folosite la scară largă de către Samsung, marii lor rivali. Aceştia din urmă au început să le implementeze odată cu lansarea pe piaţă a modelului Galaxy Note 4 Edge.

Ulterior, Samsung a lansat versiuni Edge şi pentru flagship-urile din seria Galaxy S, acestea beneficiind de review-uri foarte bune. Cel mai probabil, oficialii LG ştiu că telefoanele cu ecrane flexibile vor deveni din ce în ce mai populare şi au de gând să joace un rol important pe această piaţă. Chiar şi aşa, nu trebuie să uităm că LG a lansat deja două telefoane cu ecrane flexibile: modelele G Flex şi G Flex 2.

În luna noiembrie a anului trecut, LG a anunţat planurile conform cărora ar urma să deschidă o nou fabrică pentru producţia de ecrane OLED. După cum scrie Verge, se zvonea că acestea ar putea fi implementate în viitoarele iPhone-uri, odată ce Apple va fi pregătită să renunţe la ecranele LCD.