Utilizatorii reţelei Twitter pot încărca de acum videoclipuri cu o durată de până la 140 de secunde, urmând să se implementeze şi o modalitate mai uşoară de a căuta mai multe fişiere şi de a le vizualiza cu ajutorul unui nou format.

Noul instrument de vizualizare al videoclipurilor, care va fi disponibil în curând pentru utilizatorii sistemelor mobile iOS şi Android, va fi destul de similar celui folosit de Facebook. În timp ce urmăreşte un videoclip, cu doar o simplă atingere utilizatorul va putea selecta următorul videoclip care îl interesează sau va putea parcurge ori căuta în lista sugerată de Twitter. Această funcţie este compatibilă pentru a fi folosită şi cu videoclipuri de pe platforma digitală Vine.

Twitter anunţă de asemenea că utilizatorii săi vor putea în curând vizualiza prin intermediul contului lor de Twitter şi videoclipuri de 140 de secunde de pe platforma digitală video Vine. Aceste noutăţi sunt introduse pentru că Twitter urmăreşte să ţină pasul cu tendinţa actuală a internetului privind dorinţa tot mai mare de conţinut video din partea utilizatorilor, scrie mashable.com.