Facebook va permite în curând afişarea de fotografii la 360 de grade, cu care vei putea interacţiona în mod similar videoclipurilor la 360 de grade.
Adică vei putea schimba unghiul pur şi simplu trăgând cu degetul spre ceea ce vrei să vezi. De asemenea, poţi să faci asta şi prin modificarea poziţiei telefonului. Funcţia e destinată imaginilor obţinute cu camere la 360 de grade, precum Rioch Theta S, şi celor panoramice, obţinute cu telefonul.

Aşadar, odată ce va fi implementată funcţia, nu îţi vei mai face griji că fotografiile panoramice se vor vedea prost pe Wall. Partea şi mai interesantă e că, precum în cazul filmuleţelor, pozele vor putea fi admirate şi cu Samsung Gear VR. Dacă tot am ajuns în sfera asta, Facebook mai plănuieşte să facă schimbări şi pentru aplicaţia de mobil asociată Oculus. Aplicaţia va primi o secţiune numită „what’s new”, menită să îţi prezinte cele mai noi jocuri şi filmuleţe. În iunie, gigantul tech intenţionează să ofere un alt design pentru home screenul Oculus pe Gear VR, pentru a-ţi fi mai uşor să găseşti lucrurile descărcate recent.

De asemenea, Facebook vine cu actualizări interesante şi pentru platforma Messenger. Pe contul de Twitter @iOSAppChanges a apărut o serie de capturi de ecran realizate pe un iPhone care detaliază o funcţie numită „Mesaje care dispar”. Funcţia pare să fie în stadiul de testare, dar ar putea ajunge curând pe telefoanele cu iOS.