Înainte de lansarea filmului Star Wars, Google le dădea utilizatorilor posibilitatea de a-şi alege tabăra: Dark Side sau Light Side. În cazul în care îţi alegeai Dark Side, de exemplu, un lucru interesant se întâmpla pe Google Maps. Locaţia marcată drept „Acasă” era indicată de un Distrugător Imperial, în timp ce locul de muncă era indicat de un transportor. La puţin timp după premiera filmului, acestea au dispărut.

Google probabil a primit feedback pozitiv din această cauză, deoarece un nou update al aplicaţiei Maps le permite acum utilizatorilor să marcheze diverse locuri pe hartă cu stickere. Acestea sunt în număr de 24 şi pot fi folosit pentru a indica orice fel de locaţia, de la sala de forţă, până la restaurantul preferat. Conform unui articol publicat pe pagina oficială, odată ce aţi ales o imagine, aceasta va fi afişată la adresa pentru care aţi optat, indiferent de dispozitivul pe care îl folosiţi.

După cum era de aşteptat, veţi fi nevoiţi să vă autentificaţi în contul Google înainte de a vă putea folosi de noul feature. Pentru a adăuga un sticker, nu trebuie decât să vizitezi secţiunea „Your Places” sau să tastezi o adresă şi să o marchezi.