„Această limită va rămâne pentru că face parte din identitatea reţelei Twitter'', a spus directorul executiv Jack Dorsey la emisiunea ''Today Show'' de la postul NBC a lui Matt Laurel.

La începutul acestui an, mai multe voci, printre care şi şeful executiv Jack Dorsey, au anunţat că Twitter analizează posibilitatea de a renunţa la această limită maximă de 140 de caractere pentru fiecare mesaj pentru a-şi extinde numărul utilizatorilor, însă mulţi utilizatori au transmis că printr-o astfel de decizie s-ar putea pierde esenţa reţelei Twitter, conform The Hamilton Spectator şi gizmoids.com.

Potrivit unui raport publicat în această săptămână, societatea eMarketer estimează că încasările Twitter la nivel mondial din publicitatea online ar urma să fie de circa 2,6 miliarde de dolari, faţă de 2,95 miliarde de dolari cât se estimase anterior, potrivit The Washington Post. La 21 martie se împlinesc zece ani de la postarea primului ''tweet'' pe reţeaua Twitter de către cofondatorul reţelei Jack Dorsey, încheie washingtonpost.com.

În prezent, Twitter are peste 320 de milioane de utilizatori activi la nivel mondial.