First Flight a fost una dintre cele mai interesante iniţiative ale companiei japoneze, care se străduia să îşi revină din punct de vedere financiar. Rolul acesteia era de a ajuta la promovarea ideilor angajaţilor Sony şi de a le garanta finanţarea. Ultimul produs lansat de Sony graţie promovării prin platforma First Flight este telecomanda Huis, dotată cu un ecran e-Ink şi care ar putea să controleze casele inteligente ale viitorului. Din câte se pare, aceasta poate fi personalizată extrem de uşor şi poate funcţiona alături de majoritatea dispozitivelor dintr-o locuinţă.

Designul este unul extrem de reuşit, japonezii incluzând, printre altele, şi un ecran e-Ink care garantează o autonomie foarte bună. De asemenea, interfaţa poate fi schimbată prin intermediul unei aplicaţii de pe computer, care vă permite să şi descărcaţi diverse configuraţii şi setări.

În prezent, puteţi folosi telecomanda pentru a controla echipamente audio-video, lumini, aerul condiţionat şi aproape orice alt dispozitiv care funcţionează cu o telecomandă. Din păcate, dispozitiv va fi disponibil în perioada următoare doar în Japonia, acolo unde Sony îl vine la preţul de 250 de dolari. Sperăm, totuşi, că va ajunge în viitorul apropiat şi pe alte pieţe.