Facebook Messenger şi-a depăşit demult condiţia de simplă aplicaţie dedicată dialogului scris între oameni. În ziua de azi, poţi trimite bani prin Facebook Messenger sau chiar să chemi maşini Uber. În plus, Messenger lucrează la o inteligenţă artificială dedicată care să te ajute să cauţi orice doreşti pe Internet, dar şi în afara lui.

Ei bine, de ce să te limitezi doar la traficul de date sau reţelele WiFi pentru a comunica prin intermediul Messenger? Se pare că Facebook deja lucrează la o metodă de a integra tehnologia SMS-urilor în aplicaţia de chat, sau chiar conturile multiple.

Conform Android Police, se pare că firma lui Zuckerberg deja testează această funcţie, dorind să adune într-un singur loc toate metodele de comunicare pe care un utilizator le-ar putea avea pe telefonul mobil. Din păcate, conversaţiile de SMS-uri şi mesaje prin Facebook cu acelaşi interlocutor nu se vor combina într-un singur dialog.

Când vine vorba de utilizarea de conturi multiple, sursele Android Police sunt mai incerte. Se pare că posibilitatea de a implementa aşa ceva există, dar de asemenea, se poate ca Facebook să introducă într-un final doar nişte setări ceva mai avansate limitate la un singur cont.

Cum toate aceste funcţii sunt acum în testare, rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitorul apropiat.