Cea mai nouă informaţie cu privire la Samsung Galaxy S8 se referă la ecranul acestuia, care încearcă să ajungă cât mai aproape de perfecţiune.

Ecranul ar putea să fie inovaţia lui Galaxy S8. Pe lângă faptul că va avea mai mulţi pixeli, aşa cum se zvoneşte deja, acesta va fi şi mai mare. Cei de la Bloomberg relatează că noul flagship Samsung va avea un ecran fără margini.

Ecranul fără bezel, de pe viitorul Samsung Galaxy 8, va oferi un buton Home virtual integrat în partea de jos, conform surselor. Noile telefoane se vor baza pe display-uri OLED.

Samsung Display a investit resurse semnificative pentru a crea un astfel de ecran, care să aibă un procentaj al display-ului raportat la telefon de peste 90%. Datorită butonului virtual de pe ecran, dispare nevoia de spaţiu pentru un buton fizic în partea de jos. Rămâne de văzut cum va aborda Samsung problema difuzorului audio din partea de sus.

Până acum, informaţiile arată că Samsung Galaxy S8 va veni în variantele de 5,1 inch şi de 5,5 inch. De asemenea, compania are de gând să folosească atât procesoare Qualcomm, cât şi Exynos, pentru a se adresa diverselor pieţe.

Un astfel de ecran fără margini nu va fi însă o premieră. Xiaomi deţine acest titlu, prin intermediul lui Mi Mix, un telefon ce s-a vândut totuşi în cantităţi limitate, în China. Samsung Galaxy S8 ar putea deveni primul telefon de acest fel, care se vinde la scară largă.