Doodle-ul interactiv aduce în memorie o scenă pe care am mai văzut-o în desene animate. Practic, poţi vedea şase figurine la geam în spirit festiv.
Pentru milioane de oameni din toată lumea, sezonul sărbătorilor din luna decembrie este cea mai frumoasă perioadă din an. Aşa cum era de aşteptat, Google nu a ratat ocazia de a introduce un Doodle nou, special pentru această ocazie. Iar printr-un comunicat pe blogul oficial, compania din Mountain View ne oferă câteva detalii în legătură cu una dintre cele mai importante tradiţii din sezonul sărbătorilor: colindele.

„Este sezonul cântecelor! Iarna aduce cu ea o serie de tradiţii, însă puţine dintre acestea sunt mai vechi şi mai înveselitoare decât colindatul. Vechi de mii de ani, colindele erau cântece specifice anumitor regiuni şi distribuite de oamenii care călătoreau între diversele oraşe. Abia la începutul anilor 1800, colindatul, aşa cum îl ştim în ziua de azi, a început să se răspândească în Anglia şi în Europa de Vest. În acest timp, cetăţenii organizau orchestre în aer liber, care intonau cântece pentru oameni”, scrie pe blogul oficial Google.

Ţinând cont de importanţa pe care Google o dă doodle-urilor sale e posibil ca gigantul american să mai adauge şi alte imagini reprezentative până în 2017, mai ales cu ocazia Anului Nou.